WIE wij zijn. en wat wij graag samen met jou willen bereiken

Zij die in de afgelopen jaren honderden, duizenden professionals mochten adviseren en inspireren op het gebied van Sales & Marketing Transformatie, Social Selling en Personal Branding.

Durf jij buiten de gebaande paden te gaan – Ga jij de uitdaging met ons aan?!

Wij hebben inmiddels mogen ervaren wat er gebeurd als je de online en de offline wereld samensmelt. Gaat verbinden met impact. Dan gebeuren er magische dingen. En dat willen wij jou ook laten ervaren! Het allerliefst zijn wij bezig met de commerciële transformatie van bedrijven en teams.

Soms door het aanvullen of dichter tot elkaar brengen van de sales- en marketing aanpak. Soms met het opleiden en begeleiden van teams. Soms met het genereren van leads. Soms alleen voor een stuk inspiratie… Maar altijd in de combinatie van mens, proces en techniek. 

Wij geloven niet meer in de pusherige sales. En ook niet in het toepassen van trucjes en focus hebben op de korte termijn. Waar wij wel in geloven? In echte conversaties, interesse in elkaar. Het stuk “social” in Social Selling. En dan bedoelen we niet alleen social media. Waar we ook in geloven is om dit op een heel gestructureerde manier aan te pakken. Met veel commitment en leiderschap. Vanuit die kracht, gaan wij samen met alle andere mensen in de organisatie zorgen dat wij (commerciële) successen gaan boeken.

Als je het gaat doen, ga je het pas echt ervaren...

met ons samenwerken

We love & know what we do!

Ervaren experts

Zelf hebben wij de transformatie ook ondergaan van old skool sales naar de "nieuwe" manier van verkopen in de zakelijke dienstverlening.

Persoonlijke aanpak

Mensen kopen van mensen en niet van bedrijven. Daarom hebben wij de focus op mens en relatie. Persoonlijk professioneel is ons motto.

Focus op lange termijn

Ontwikkelingen in het digitale tijdperk zullen er continu zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om steeds weer met elkaar de volgende stap te nemen. Niet alles hoeft in één keer.

Mens & Techniek

De combinatie van technologie en mensen is zo krachtig. Daardoor kunnen wij in het salesproces meer resultaat halen en bezig zijn met de dingen die wij leuk vinden!

Diensten

The way to get started is to quit talking and begin doing!

Strategisch Sales & Marketing

Strategisch Sales & Marketing

Samen met directie en management scherpen wij de strategie aan tijdens een aantal sessies. Kenmerken: analytisch, scherp, praktisch en een tikkeltje confronterend. We komen met een concrete aanpak die uitblinkt in eenvoud. Doen, testen en ervaren staat centraal!

Social Selling & Personal Branding

Social Selling & Personal Branding

Wij maken – op maat – sales trainingsprogramma’s voor jouw werknemers. Concreet en praktisch. Het aanleren en verbeteren van vaardigheden en het creeren van een andere mindset staat centraal. Ook bieden wij een stok achter de deur functie middels onze coachingaanpak.

Contentcreatie & Productie

Contentcreatie & Productie

Een andere aanpak vereist vaak ook een andere boodschap. Het persoonlijke met het zakelijke combineren. Precies weten welke hoofdpijn jouw doelgroep heeft. Wij helpen zowel de organisatie als medewerkers met contentstrategie en creatie.

Sales Acceleration As a Service

Leadgeneratie

Bezoekafspraken voor je salesteam worden geregeld. Hierdoor hebben ze alle tijd en focus voor de gesprekken en deal closing! Gegarandeerde kwalitatieve leads.

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Help hier nog even Carola

Laten we samen onderzoeken wat een goede aanpak zou zijn voor jouw organisatie!

Wat klanten over ons zeggen

Een aantal van onze trainingen

Samen gaan wij voor goud met een praktische en resultaatgerichte aanpak

- Boek ons als spreker -

Verandering begint bij bewustwording en inzicht.

Tijdens een event of bedrijfsupdate geven wij graag een inspirerende sessie die ervoor zorgt dat de mensen aan het denken gezet worden!

Carola-Rodrigues-insta

Carola Rodrigues

Co-Founder

37 jaar, moeder van 2 zoons en heeft een leuke vriend. Ze staat het liefst op de dansvloer of in de dojo. Kickboxen is haar uitlaatklep, ze staat haar mannetje in de ring!

Heeft een commerciële en journalistieke achtergrond en inmiddels 18 jaar ervaring in het mooie verkoop- en marketingvak.

tel. +316 172 263 20
carola@connectonlinewithoffline.com

Geert-Menting-Insta

Geert Menting

Co-Founder

37 jaar, vader van 2 dochters, heeft een leuke vriendin en een bonuszoontje. Als hij offline is zit hij graag op de racefiets (of op een terrasje). En dan het liefste in de bergen. Urenlang zichzelf uitdagen, soms tegenkomen en genieten van de omgeving.

Heeft een technische achtergrond en inmiddels 18 jaar ervaring in het verkoop- en marketingvak.

tel. +316 228 367 87
geert@connectonlinewithoffline.com

Speel ons spel en lees meer over Social Selling

Het zal je business (en je leven) voorgoed veranderen 😉

Heb jij ons boek al gelezen en het spannende kaartspel al gespeeld?

Sed elementum, nulla eu varius fermentum, at volutpat neque mauris et leo volutpat neque mauris nibh tortor condimentum lacus, at volutpat neque mauris et leo.

Social Selling Masterclass

Boek
‘Social Selling Masterclass’ leert je met een nieuwe aanpak effectiever en met meer succes acquisitie te plegen: zorg dat klanten naar joú komen.

The Social Selling Game

Kaartspel
Dit kaartspel daagt je uit en zet je team aan tot actie! Speel dit spel aan tafel of digitaal met elkaar en verander hiermee, per direct, je business! Na het spelen van dit spel behaal je meer commerciële resultaten en succes.

How we work

Don’t be busy – be productive!

1.

First Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit adipiscing elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2.

Discussion & Planning

Duis ac turpis a tellus posuere condimentum vitae vitae libero. Curabitur aliquet vitae nulla nec posuere.

3.

Final Strategy

Quisque facilisis fringilla fringilla. Pellentesque fermentum dignissim viverra. Etiam nec nunc est. In vehicula justo vitae ipsum convallis!

4.

Implementation

Ut elit tellus ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo adipiscing elit.

5.

Control

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

6.

Results

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nummers waar wij trots op zijn

0 +
Completed projects
0 +
Years in business
0 +
Industry awards

Contact Informatie

Eleanor Rooseveltlaan 29, 2719AB, Zoetermeer

Altijd welkom voor een potje tafeltennis

Geert +316 228 367 87, Carola +316 172 263 20

Bel of stuur ons een whatsapp 9AM - 6PM

info@connectonlinewithoffline.com

Mail ons met vragen of ideenen